تاثیر ویتامین K در مهار عوارض کرونا

تاثیر ویتامین K در مهار عوارض شدید کرونا

 تاریخ: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ |  ساعت: ۱۵:۵۵ |  نویسنده: ستاره


کرونا باعث لخته شدن خون شده و منجر به تخریب الیاف الاستیک در ریه‌ها می‌شود. ویتامین K برای تولید پروتئین‌هایی که لخته خون را تنظیم و از ریه‌ها محافظت می‌کنند، مهم است.

کرونا باعث لخته شدن خون شده و منجر به تخریب الیاف الاستیک در ریه‌ها می‌شود. ویتامین K برای تولید پروتئین‌هایی که لخته خون را تنظیم و از ریه‌ها محافظت می‌کنند، مهم است. این ویتامین که از طریق مواد غذایی مصرف و در دستگاه گوارش جذب می‌شود، در تولید پروتئین‌هایی که مسئول تنظیم لخته شدن خون هستند، نقش دارد. به همین دلیل قادر است از ریه‌های انسان در برابر این بیماری محافظت کند.

کمبود این ویتامین باعث بروز مشکلات جدی در میان افراد مبتلا به بیماری کرونا می‌شود. کروناباعث ایجاد لخته خون و آسیب به فیبرهای ارتجاعی ریه می‌شود. از طرفی این ویتامین کلید تولید پروتئین‌های ضد انعقاد خون است و به همین دلیل نقش مهمی در حفاظت از ریه دارد.

منابع غذایی ویتامین k کدام اند؟

فلفل قرمز – زردچوبه

کلم بروکلی

پیازچه

سبزیجات برگ دار تیره رنگ

خیارترشی

گوجه فرنگی

چای سبز

زرده ی تخم مرغ

شلغم

روغن سویا

توجه کنید ویتامین k توسط توسط باکتری ها در روده خود انسان ساخته می شود.

اگر نیاز به آزمایش کرونا یا آنتی بادی دارید میتوانید به وبسایت آزمایشگاه کیوان مراجعه کنید:

https://keyvanlab.com

https://keyvanlabtest.ir


 برچسب ها: